Final-.jpg
_DSC8952.jpg
_DSC8888.jpg
Final-.jpg

Sushi taro


Bedømt til Helsingørs bedste sushi restaurant
 

SCROLL DOWN

Sushi taro


Bedømt til Helsingørs bedste sushi restaurant
 

 

Passion

Vores passion ligger i at vi konstante søgen efter nye smage indenfor sushi. Vores køkken Chef Noi har desuden deltaget i World Sushi Cup 2013 i Tokyo, så vi tør godt love vores gæster en helt ekstraordinær smagsoplevelse for alle sanser.

 
_DSC8952.jpg

Spis sammen


Hver tallerken er en eksklusiv oplevelse

Reserver bord

Spis sammen


Hver tallerken er en eksklusiv oplevelse

Reserver bord

.

Hos Sushi Taro er maden altid af den højeste kvalitet.  Vores køkken chef og stifter Noi udvælger personligt alle råvare der benyttes i køkkenet, til at skabe en oplevelse på tallerkenen. Sushi Taro er blandt de bedste Sushi restauranter i Danmark, med en bruger bedømmelse på 4.9 stjerner ud af 5 mulige vil du og dit selskab ikke blive skuffet.

Nyd maden i lokaler inspireret af den japanske kultur der sammen med made uden tvivl sætter rammerne for en hyggelig aften.  

.

_DSC8888.jpg

Køkkenet


Køkkenet


NOI

EXECUTIVE CHEF

Chef Noi blev særligt udvalgt til at deltage i  verdensmesterskabet for sushi kokke i 2013 af Mr. Kazato, ejeren af AJSA, den eneste statsanerkendte sushiskole i Japan. Han var på studietur verden rundt for at finde de udvalgte kokke, der skulle få lov til at dyste med om verdensmesterskabet. I Danmark fandt han Noi, som dengang huserede hos Sushi Lovers i Torvehallerne i København. Med 16 års erfaring som sushikok idag driver Noi den anerkendte sushi restaurant i Helsingør, Sushi Taro. 

SU

CHEF DE CUISINE

Vores chef Su har 9 års erfaring som sushikok. Hun har arbejdet på Sushi Saiko, Sushi Treat og Sushi Lovers. Hun er kendt i store dele af København som Sushichef Su. Hendes speciale saucer er bl.a. Teriyaki sauce.

Køkkenet

KONTROLRAPPORT

Hos Sushi Taro er køkkenet altid den højeste prioritet, det afspejles altid i vores hygiejne og håndtering af fødevare som altid er fejlfri.